U wilt een 3Dprint laten maken

Daarvoor bent u bij ons natuurlijk op het juiste adres.

Weet u al wat u nodig heeft?

Super! Klik op onderstaande knop om door te gaan naar het contactformulier.

Naar het contactformulier

Toch nog iets meer informatie nodig? Lees de rest van deze pagina of stuur ons een mailtje op contact@3dme.nl

3D printen, hoe gaat dat?

Als je op deze pagina bent uitgekomen is de kans groot dat je een object wilt laten 3D printen. Je bent daarvoor bij 3dme.nl aan het juiste adres! Het traject verloopt als volgt: je stuurt ons een 3D model dat u wilt laten printen. Dit kan een model zijn die je zelf hebt ontwikkeld of laten ontwikkelen, of bijvoorbeeld heeft gedownload op thingiverse of grabcad. Wij werken het liefste met modellen in de formaten OBJ, STL of 3MF. Maar voor andere formaten kunnen wij in overleg wellicht ook wel tot een oplossing komen.

De voordelen van laten printen door 3dme.nl

Als je een 3D model laat printen door ons hoef je je geen zorgen te maken over de juiste instellingen. Onze deskundigen hebben de benodigde kennis in huis om dit tot in de puntjes voor je te verzorgen. Hiernaast hoef je zelf geen dure 3D printer te kopen, of uit te zoeken welke leverancier daarvoor het juiste materiaal levert. Je profiteert bij ons ook van een snelle levertijd, afhankelijk van de bestelling proberen wij er voor te zorgen dat jij je product binnen 5 werkdagen in huis hebt.

The battle of the clones

Maar 3dme.nl, ik heb nog geen 3D model. Ik heb alleen een object dat ik wil laten namaken, kan ik hiervoor ook bij jullie terecht? Jazeker! Als extra service bieden wij ook de mogelijkheid om objecten na te tekenen in CAD software. Deze 3D tekeningen kunnen wij vervolgens 3D printen. Heb je hierover een vraag, of wil je een object laten repliceren? Neem contact met ons op per telefoon of email voor meer informatie.

U kunt per mail direct een aanvraag indienen

Hieronder ziet u een lijstje met belangrijke vraagstukken voor uw project. Als u een of meerdere puntjes niet weet te beantwoorden helpen wij u graag om een passende keuze te maken voor deze punten. Stuur uw vragen dus gerust mee in de mail.

  • Materiaaltype (Kijk even bij materiaalkeuze als u niet weet wat voor u de beste keuze is.)
  • Het aantal producten dat u geprint wilt hebben
  • In wat voor kwaliteit u de print graag wilt ontvangen. Wilt u de print graag als "draft" of wilt u een perfect geprint exemplaar. De "draft" prints zijn wellicht beter voor √©√©rste prototypes waar perfect geprint beter is voor een eindprint
  • Een of meerdere STL's van de bestand(en) die u geprint wilt hebben.
  • (optioneel) Een korte uitleg over hoe Uw product gebruikt dient te worden. Hierdoor kunnen onze experts misschien betere feedback geven over de printbaarheid van het product.
  • (Optioneel) De gewenste uiterlijke leverdatum

Alle antwoorden op de punten hierboven genoemd ontvangen wij graag per mail op contact@3dme.nl