Over 3dme.nl

3dme.nl is in 2020 opgericht door Mickael van Schie. Wat is begonnen als hobby, is nu uitgegroeid tot bedrijfsmatige bezigheid. Intussen maken wij producten voor klanten in variƫrende branches, dit gaat van prototypes voor de automotive sector en vervangende producten voor onderdelen die niet meer geproduceerd worden door de producent tot relatiegeschenken of showmodellen van industrieel materiaal.

Wij zetten graag de kennis die wij hebben van het 3d printen in om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. En naast 3D printen zelf bieden wij ook de service om u te helpen met het designen van uw product. Hiermee faciliteren wij onze klanten dus om hun project uit te werken van schets op papier, of zelfs alleen een idee tot een fysiek product.

3dme.nl word op dit moment voornamelijk door mij beheerd. Op drukke momenten schakel ik zo nu en dan een goeie vriend, en handelspartner in om even bij te springen. Dit zorgt ervoor dat wij samen kortere levertijden kunnen waarborgen voor onze klanten.

De dingen die 3dme.nl belangrijk vind zijn;

  • Klantgerichtheid, wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is.
  • Quality over Quantity, Wij doen liever iets langer over een order als dit ons het perfecte resultaat geeft. Hierom kan het zijn dat het wat langer duurt dat u uw bestelling krijgt. Maar deze zal wel van betere kwaliteit zijn.
  • Wij denken met u mee, als uw design niet optimaal gemaakt is voor 3d printing zullen wij u op de hoogte stellen van eventuele verbeteringen in het design.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina, of stuur ons een mail naar contact@3dme.nl