Wie zijn wij?

3dme.nl is in 2020 opgericht door Mickael van Schie. Wat begon als een hobby, is inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle onderneming met klanten in verschillende branches. Wij hebben ruime ervaring met het maken van producten voor diverse sectoren, waaronder de automotive industrie, vervangende onderdelen voor producten die niet meer geproduceerd worden en relatiegeschenken en showmodellen van industrieel materiaal.

Onze dienstverlening is gericht op het leveren van hoogwaardige 3D-prints, zowel voor prototypes als voor grotere series. Wij maken gebruik van geavanceerde printtechnologieën en materialen van de hoogste kwaliteit om ervoor te zorgen dat onze producten voldoen aan de hoogste standaarden.

3dme.nl wordt momenteel beheerd door Mickael van Schie, die verantwoordelijk is voor de dagelijkse gang van zaken en het waarborgen van de kwaliteit van onze producten. Op drukke momenten schakelen we een goede vriend en handelspartner in om ons te ondersteunen en ervoor te zorgen dat we onze klanten de kortst mogelijke levertijden kunnen bieden.

Als klant van 3dme.nl kunt u rekenen op een persoonlijke en professionele service, waarbij we altijd streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit en klanttevredenheid. Of u nu op zoek bent naar een enkel prototype of een grote serie van gepersonaliseerde relatiegeschenken, wij staan klaar om u te helpen bij het realiseren van uw project.

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner op het gebied van 3D-printen? Neem dan contact op met 3dme.nl en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Wat doen wij?

Bij 3dme.nl zetten we onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van 3D-printen graag in om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn. Wij bieden niet alleen hoogwaardige 3D-printservices, maar kunnen u ook helpen bij het ontwerpen van uw producten. Op deze manier helpen we onze klanten om hun projecten vanaf het allereerste begin uit te werken, van een idee of een schets op papier tot een tastbaar product.

Onze ervaren en deskundige ontwerpers kunnen u helpen bij het creëren van nauwkeurige en gedetailleerde 3D-modellen, die vervolgens gebruikt kunnen worden voor de productie van prototypes of grotere series. We maken gebruik van de nieuwste ontwerp- en printtechnologieën om ervoor te zorgen dat onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Of u nu op zoek bent naar hulp bij het ontwerpen van een nieuw product of bij het verbeteren van een bestaand ontwerp, wij staan voor u klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij elke stap van het proces. Onze service is persoonlijk, professioneel en altijd gericht op uw specifieke behoeften en wensen.

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare partner op het gebied van 3D-printen en ontwerpen, dan bent u bij 3dme.nl aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw projecten!

Onze belangrijkste waarden

  • Klantgerichtheid: Bij 3dme.nl staat de klant altijd op de eerste plaats. We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en doen er alles aan om aan hun verwachtingen te voldoen. Pas als onze klanten tevreden zijn, zijn wij dat ook.
  • Kwaliteit boven kwantiteit: Bij 3dme.nl streven we altijd naar de hoogste kwaliteit. We nemen graag de tijd om ervoor te zorgen dat we het perfecte resultaat leveren. Hierdoor kan het soms iets langer duren voordat u uw bestelling ontvangt, maar u kunt erop vertrouwen dat uw product van de beste kwaliteit is.
  • Meedenken met de klant: Wij denken graag met u mee om ervoor te zorgen dat u het beste resultaat krijgt. Als uw ontwerp niet optimaal is voor 3D-printen, zullen wij u adviseren over eventuele verbeteringen in het ontwerp. Zo kunnen we ervoor zorgen dat u een product ontvangt dat voldoet aan uw verwachtingen en dat perfect is voor uw specifieke toepassing.

Bij 3dme.nl zijn deze waarden essentieel voor ons werk. We zijn er trots op dat we deze principes dagelijks in de praktijk brengen en onze klanten de best mogelijke service bieden.

Wilt je ons nog beter leren kennen, of heb je nog vragen?

Neem dan contact op via een van onze kanalen; telefonisch, op Facebook, via de contactpagina of stuur ons een whatsapp. Dan beantwoorden we je vragen zo snel mogelijk.